![20190404_104151 20190404_104151](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/sola-v-naravi-2019/thumbs/thumbs_20190404_104151.jpg)
![oznor_vivid oznor_vivid](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/koncert-2019/thumbs/thumbs_koncert-6.jpg)
![57484586_871858043145900_564333989452578816_n 57484586_871858043145900_564333989452578816_n](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/eko-dan/thumbs/thumbs_57484586_871858043145900_564333989452578816_n.jpg)
![img_5899 img_5899](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/teden-otroka/thumbs/thumbs_img_5899.jpg)
![img_5922 img_5922](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/teden-otroka/thumbs/thumbs_img_5922.jpg)
![Processed with MOLDIV Processed with MOLDIV](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/teden-otroka/thumbs/thumbs_img_5948.jpg)
Tradicionalni slovenski zajtrk je glavni dogodek dneva slovenske hrane, ki ga obeležujemo od leta 2012 vsak tretji petek v novembru. Projekt Tradicionalni slovenski zajtrk je bil na pobudo Čebelarske zveze Slovenije prvič organiziran leta 2011 z namenom ozaveščanja najmlajših o pomenu kmetijstva, živilske industrije, čebelarstva in varovanja okolja.
Letošnji Tradicionalni slovenski zajtrk bo 17. novembra potekal pod sloganom »Kruh za zajtrk – super dan!«. Kruh je poleg masla, mleka, medu in jabolka ali drugega slovenskega sadja ena od sestavin Tradicionalnega slovenskega zajtrka. Letos obeležujemo mednarodno leto prosa, zato bo temu žitu namenjena večja pozornost.
Utrinki iz našega tradicionalnega zajtrka. Imeli SUPER DAN z raličnimi dejavnostmi po razredih.