![dsc_0027 dsc_0027](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/vrtec_plavalni_2016/thumbs/thumbs_dsc_0027.jpg)
![01 01](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/csod/thumbs/thumbs_01.jpg)
![20190403_152243 20190403_152243](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/sola-v-naravi-2019/thumbs/thumbs_20190403_152243.jpg)
![20190404_100623 20190404_100623](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/sola-v-naravi-2019/thumbs/thumbs_20190404_100623.jpg)
![57328102_578462736009245_2102879635241959424_n 57328102_578462736009245_2102879635241959424_n](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/varno-na-kolo/thumbs/thumbs_57328102_578462736009245_2102879635241959424_n.jpg)
![img_20190902_094032 img_20190902_094032](https://os-ivanjkovci.splet.arnes.si/wp-content/blogs.dir/4759/files/otvoritev-vrtca/thumbs/thumbs_img_20190902_094032.jpg)
Tradicionalni slovenski zajtrk je glavni dogodek dneva slovenske hrane, ki ga obeležujemo od leta 2012 vsak tretji petek v novembru. Projekt Tradicionalni slovenski zajtrk je bil na pobudo Čebelarske zveze Slovenije prvič organiziran leta 2011 z namenom ozaveščanja najmlajših o pomenu kmetijstva, živilske industrije, čebelarstva in varovanja okolja.
Letošnji Tradicionalni slovenski zajtrk bo 17. novembra potekal pod sloganom »Kruh za zajtrk – super dan!«. Kruh je poleg masla, mleka, medu in jabolka ali drugega slovenskega sadja ena od sestavin Tradicionalnega slovenskega zajtrka. Letos obeležujemo mednarodno leto prosa, zato bo temu žitu namenjena večja pozornost.
Utrinki iz našega tradicionalnega zajtrka. Imeli SUPER DAN z raličnimi dejavnostmi po razredih.